Hur mycket kostar en VPN?

Som du förmodligen har räknat ut, VPN-tjänster varierar och det gör deras priser. De börjar på fri, med gränser för saker som data, men sedan gå upp till över $ 100 per år. Det genomsnittliga månadspriset, om du betalar månad till månad och inte åtar sig att längre är ca $ 10 per månad.

Bästa VPN för Sverige 2021 | Analyser och recensioner.

Om du går i ett år så kommer det att fungera närmare $ 5 per månad, gå i två år och det kommer att sjunka till lägre och så vidare. Så det beror verkligen på hur du vill betala för en Smart TV.

Massor av tjänster erbjuder en sju dagars VPNS gratis provperiod och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Så i allmänhet kommer du att kunna prova innan du verkligen köper något – vilket gör detta engagemang för en längre uppsättning betalningar – och spara pengar – lättare att göra bekvämt.

Vi testar och granskar jämförande test: 4 vpn-tjänster för att surfa anonymt i samband med lagliga rekreationsändamål. Till exempel: Dreamfilms.se

  1. Tillgång till en tjänst från ett annat land (med förbehåll för villkoren för denna tjänst).
  2. Skydda din enda säkerhet och stärka din integritet på nätet när du är utomlands.

Vi stöder eller tolererar inte olaglig eller skadlig användning av VPN-tjänster. Att konsumera piratkopierat innehåll som betalas för är varken godkänt eller godkänt av Future Publishing.