Prepping och ett lyckligt liv

Det är sant att prepping ofta handlar om döm och dysterhet i livet. Men det betyder inte att det måste leda till ett allmänt paranoid liv.

Personligen ser jag prepping som en förlängning av självförbättring. Förutom att försöka trivas i det nuvarande moderna samhället vill jag också kunna överleva och trivas om min miljö förändras drastiskt. När jag fortsätter att bli mer förberedd ökar mitt självförtroende och optimism för mitt liv faktiskt.

Prepping mindset har också lett mig att söka förbättringar i mitt ekonomiska och personliga liv från butik med prepper tillbehör.

Det råder ingen tvekan om att ökade resurser kommer att förbättra dina chanser att överleva och välbefinnande om SHTF (S**t träffar fläkten). Redskap och förnödenheter kostar pengar, vilket leder till ytterligare motivation för att uppnå maximal ekonomisk framgång.

I det olyckliga scenariot av SHTF kommer du sannolikt också att ha nära betrodda människor runt dig. På det här sättet, prepping har lett mig att bygga bättre relationer med familj och likasinnade vänner.