Vad testar vi på det olika VPN-tjänsterna?

Först och främst så testar vi alla VPN tjänsternas hastighet, vilket är en grundförutsättning för att du ens ska kunna använda tjänsten. Sedan testar vi alla VPN-tjänster säkerhet, och till sist också hur lättanvända dem är för gemene man.

Vad är säkrast VPN för något?

Enligt oss och många andra så handlar det om att man krypterar 2 gånger, och det är det bara några få tjänster på marknaden som gör. Vår vinnare av säkrast VPN är NordVPN, som kör med en standard som heter Dubbel VPN från Vpns.se. Det tar mer server kraft, vilket gör att många utav VPN-tjänsterna undviker att köra med dubbel VPN.

Därför ska du undvika gratis VPN

Enkelt sagt så är en gratis VPN inte säker, och detta för att man inte tjänar några pengar. Och har man inga inkomster, så kan man inte heller lägga några pengar på VPN-servers. Det gör att du både får en osäker VPN, och så får du också en väldigt långsam VPN-anslutning.

Välj en VPN från vårat VPN test

När du ska köpa en VPN tjänst, ta då en utav det tjänsterna i vårat bäst i test. Där har du VPN-klienter som vi har testat i vårat VPN test, och vet att dem fungerar till alla dina behov. Dem är både säkra, och snabba!